A Garage54 az orosz műhelyek mocskából emelkedett ki, és évek alatt, szisztematikus őrültségekkel érték el a világhírt. Helyi videós csatornaként kezdték, ma már narrált videóikat milliók nézik a Youtube-on, és építéseik egyre nagyobb volumenűek. 

Híresek arról, hogy bármit, de tényleg a legelborultabb ökörséget is megvalósítják, csináltak már kereket farönkből, cipőkből, zártszelvényből, építettek rengeteg Lada-szörnyet, elástak autókat, hogy megnézzék, pár hónap temetés után hogy indulnak be, a sor szinte végtelen.

Egy magyar Youtube-csatorna hasonló profillal indult neki a netes világhírnek, annyi különbséggel, hogy itt látszik a cél, nem menet közben alakulnak a dolgok. Így a minőség elsőrangú, a képanyag, a feliratok, a vágás mind tévés minőséget képvisel, az angol felirat pedig már ott van a kép alján. 

Ez az elborult alkotásuk is a Garage54 munkájából merít ihletet, de zártszelvény helyett ők betonacélból építenek felnit. A videó pedig magáért beszél, aki szereti az ilyen műhelyben matatós tartalmat, az nem fog csalódni.