2015 nyarán bukkantunk rá Madonnára, aki egy Lada 2107 testében reinkarnálódott, akkor 6,5 millió forintért hirdették, de úgy látszik, nem talált gazdára, mert most, 2019-ben is fent van eladóként a neten. 

A gépkocsi egy éven át történő teljes restaurálásáról 130 fényképfelvétel készült. Az autó minden egyes eleme új, gyári orosz. Egyedi tervezésű belső és külső dizájnelemekkel a megjelenése az utcán minden figyelmet odavonz. Több ezer munkaóra és 25 ember keze munkája ez az utcai autó – az akkori hirdetés teljes szövege ezen a linken olvasható.

Ez az autó aktuális leírása:

Átalakítási engedéllyel rendelkező gépkocsi. Az összes alkatrésze Ukrajnából újrarendelve, kicserélve, illetve a Szegedi és Budapesti LADA szaküzletekből is számtalan gyári alkatrész került beépítésre. Lényegében a nullára vissza lett bontva a gépkocsi, és újra felépítve, gyári alkatrészekből, új motor, új váltó stb. minden egyenesen a gyárból + számtalan egyedi megoldás (nem sufni tuning). Nyomtávszélesítő, indexes tükrök, LED lámpák és fényszórók, elektromos ablak (távirányítóra felhúzza), centrálzár, nagy hifi, generálozott + lóerőben növelt motor (Szolnoki autotuning műhely), sötétített ablakok, GPS és még sok extra. Bejáratás után (kb. 1400 Km van benne).

Lassan fél áron, 3,5 millióért eladó a Madonna-Lada 1Lassan fél áron, 3,5 millióért eladó a Madonna-Lada 2Lassan fél áron, 3,5 millióért eladó a Madonna-Lada 3

Egyedi belsőtér, egyedi kárpit – minden kézzel készült 1 éven keresztül. A képek közt a BORS újság cikke található, annak idején 5.3 millió forintot költöttünk rá. Nem VFTS, nem ez volt a cél. Aki az eredeti lökhárítóval jobban szereti, visszalakítható hozzávetőleg 300 ezer forintból. A spoilerek teljesen egyedi gyártásúak. Gyűjteményhez készült, megválnék tőle, csak a helyet foglalja. Az építésről 120 fényképes dokumentáció van + emlékkönyv. További képek a jelen állapotról, és magáról az egy éves építési periódusról kérhetőek telefonon jelezve az e-mail címet. Friss műszakival adom át, lehetőleg gyűjtőnek.

Lassan fél áron, 3,5 millióért eladó a Madonna-Lada 4Lassan fél áron, 3,5 millióért eladó a Madonna-Lada 5

Ha érdekel egy másik különleges hazai autó, ezt a videót is nézd meg! Amerikai álom!