lead 2015 nyarán bukkantunk rá Madonnára, aki egy Lada 2107 testében reinkarnálódott, akkor 6,5 millió forintért hirdették, de úgy látszik, nem talált gazdára, mert a napokban újra felbukkant, új képekkel és kedvezőbb árral.

Innentől a hirdetés szövege:

“Lada Madonna eladó! Egy fűtött garázsban pihente át a telet. Szabad ég alatt mindösszesen 1200 km-t tett meg még az elmúlt nyáron – ami a bejáratás és a teszt időszaka volt. Az autó 1992-es évjáratú. 2015-ben Lada Madonna azután újra megszületett, amikor is egy hihetetlen expedíció keretében – lényegében újra lett építve szinte a nulláról kiegészítve rengeteg egyedi tervezésű résszel, illetve több ezer munkaórával, ami 25 ember két keze munkája volt.

9831538_2

Tekintettel arra, hogy egyedülálló eredmény született, így hamar felfigyelt rá a média, így több újságban és televízióban is megjelent, a facebookon 87 ezer megosztást kapott. Futóműve gyári. A csodálatos felnik egyedileg esztergált nyomtávszélesítővel szereltek. A fényezés a BMW cég egyik gyári festékével történt. Vakítóan hófehér. Élőben általában a legelső, ami mindenkinek feltűnik, az a megdöbbentően szép fényezés. Az első, oldalsó és hátsó spoilerek kézzel faragottak, számítógéppel tervezettek.

9831538_3

A motor szakműhelyben lett generálozva, néhány extrával mint például sport dugattyúk, főtengely, polírozott csonkok, elektromos gyújtás és AC stb. Az üvegek sötétítettek, a sportkormány is engedélyes. A hátsó sötétített ablakba be van építve egy hatalmas LED kijelző, ami a zenére villog este fantasztikus hatást kelt. A Hi-Fi berendezés hozzávetőleg 700 ezer forint értékű Pioneer, MacAudio. A belső tető, ülés, ajtókárpit és a szőnyegek szintén kézzel készültek, egyedi tervezéssel, hímzett LADA logoval. Beépített vezetékes autótelefon, GPS tükör, elektromos ablakok, CB, központi zár, pageres, autótelefon, tolatóradar, menetfények kívül, rejtett fények belül. Ez nem rally autó! Ezzel vonulni kell. Azt viszont számításba kell venni, hogy a piros lámpánál ki fog ugrani valamely autós, és gratulálni akar.

9831538_5

Ha megállsz vele bárhol, egész biztosan fényképezgetni fogják. Az utcán integetnek és dudálnak rá. Ezt a feltűnést el kell fogadni. Lada Madonna megkapta a Közlekedési Hatóság átalakítási engedélyeit is, mely önmagában közel 7 jegyű összeg volt. Az autót gyűjtőnek ajánlom. Kérlek benneteket, hogy felesleges hívásokkal ne terheljetek, nagyon hamar bontom a vonalat, ha szemtelenkedő hívások érkeznek.

9831538_9

Ésszerű, épeszű vételi ajánlatokat várok olyan értelmes emberektől, akik normális szókinccsel tudnak beszélni az adás-vétel lehetőségéről, és tisztában vannak azzal, hogy az autóra költött összeg több, mint 5 millió forint volt.” – forrás

Egyetlen kérdés maradt

Megér 5 millió forintot a használt autók dívája? Kommentben várjuk a válaszokat!