Ha van egy jól menő vállalkozásod (műhelyed), és van 232 ezer feliratkozód a Youtube-csatornádon az Egyesült Államokban, akkor van lehetőség őrült projektekre. Mondjuk egy teljesen kiégett Dodge Challenger Hellcat feltámasztására.

Ez egy olyan lázálom, ami tuti bukó. Támogatók, a videókból származó reklámbevétel nélkül sehogy sem éri meg, és ha a befektetett munkát is hozzácsapjuk, akkor tuti anyagi csőd. Csakhogy az ilyen építések nem a profitról szólnak. Ez egy autórajongó, állandóan olajban fürdő, hegesztőpisztollyal álmodó számára a K2 megmászása, egy maraton lefutása, a cél, amit el kell érni, kerüljön bármibe. 

D.I.Y GANG csatorna csapatának 35 500 dollárba került a feltámasztás, vagyis forintban 10,5 milliót költöttek a kocsira. Nyilván minden eszköz rendelkezésre állt a javításhoz, de a végeredményt látva akkor is eszelős, amit véghez vittek. Tulajdonképpen a nulláról építettetek maguknak egy Dodge Challenger Hellcatet, ami az alaposan átfésült, felújított motorral már a Demon teljesítményszintjét hozza. 

Egy ilyen, szívvel-lélekkel véghez vitt, óriási meló megérdemel az életünkből negyedórát, nézzétek a videót, csodát fogtok látni!