A Ferrari 458 néhány ember szerint azért lesz nagy érték, mert ez az utolsó középmotoros Ferrari, amiben még szívómotor volt. Persze a Ferrarik között nem egy ritkaság, de így sincs belőle sok. Megkímélt példányból bőven akad eladó. Ez a mostani nem azok közül való.

A meghirdetett autónak sem a színe, sem a beltere nem igazán derül ki, de nem azért, mert olyan rossz minőségűek lennének a képek. Hanem azért, mert egy ütközést követően leégett az autó, méghozzá porig. Csak néhány alkatrész árulja el, hogy autóról van szó.

Mindene elolvadt és megsemmisült, csak az alvázszám használható belőle, semmi más. Ebből a halom szemétből már egész biztosan nem lesz autó, de azért megpróbálják értékesíteni.

Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 1
Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 2

Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari

Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 7
Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 8
Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 9
Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 10
Fotó megosztása:

A 458 Spider eredetileg úgy néz ki, mint alább látható. A kétüléses, középmotoros olasz sportkocsit 4499 köbcentis, szívó V8-as motor hajtja, mely 570 lóerős teljesítményét 9000-es fordulatnál adja le. 3,4 másodperc alatt van 100-on és megfutja a 320 km/órát. A keménytető 14 másodperc alatt tűnik el róla.

Bármilyen hihetetlen, ez itt egy eladó Ferrari 11