Eladó a Batman vs Superman című 2016-os moziban használt eredeti Batmobile replikája. Mindössze négy járgányt készítettek, ebből az egyiken adna túl a jelenlegi tulajdonos, aki egy orosz weboldalon hirdette meg a járművet.

Egy vagyonba kerül a V8-assal szerelt Batmobile 1

A másfél tonnás gépet egy 502 lóerős, V8-as tankmotor hajtja – ilyen erőforrásokat rejtenek a második világháborúban használt amerikai harckocsik is. Belsejében két bőrülésben foglalhat helyet a sofőr és útitársa.

Egy vagyonba kerül a V8-assal szerelt Batmobile 2

A 2018-ban épített autó eddig 119 kilométert futott. Egy modern kocsihoz hasonlóan itt is járnak extrák az alapfelszereltség mellé, de ezek nem hétköznapiak: egy, az autó orrára szerelt gépfegyver, valamint hőkamerás rendszer tartozik a Batmobile-hoz . Utóbbi segíthet is a sofőrnek a tájékozódásban, ugyanis igen szűkre szabták a tervezők a kilátási lehetőségeket.

Egy vagyonba kerül a V8-assal szerelt Batmobile 3

A tulajdonos remekül időzítette a hirdetés közzétételét: éppen a Gotham City gonosz karakteréről szóló film, a Joker premierjével egyszerre került piacra a hat méter hosszú és négy méter széles autó. Nem is sajnált kevés pénzt kérni az egyedi építésű járgányért: 55 millió rubelért, azaz nagyjából 257 millió forintért bárki hazaviheti Batman autóját.

Egy vagyonba kerül a V8-assal szerelt Batmobile 4