Idén egyszer már hosszú cikkben mutattunk be egy hazai használt Tesla Model S-t, amit a műszaki csemegék helyett inkább a tulajdonos szemszögéből, a mindennapi használhatóság felől közelítettünk meg.

Egy autón keresztül is sok hasznos információ derült ki, de minél több példát látunk, annál tisztább a kép, ezért a következő videó is figyelmet érdemel. A tulajdonos több mint hat éve használ Model S típusú Teslákat, úgymond még a hőskorban vágott bele a villanyautózásba, amikor ez még tényleg egzotikumnak számított. 

“Hat éve járok Teslával, így azt hiszem, már mindent megéltem, ami egy ilyen új technikai csodával előfordulhat. Őszinte leszek, nem való mindenkinek, és nem csak az ára miatt. Teslásnak lenni egy szép, de kihívásokkal teli életforma.

Igen, ez nem autókázás, hanem életmódváltás. Nem lebeszélni szeretnék róla bárkit, egyszerűen nekem nagyon jól esett volna anno, amikor az első Teslámat megvettem, hogy környezettudatosan éljek, ha valaki tényleg őszintén megmutatja az autó árnyoldalait is. Ha valaki picit arra is felkészít, hogy mennyire más mentalitást kíván Teslával járni, mint hagyományos benzines autóval.”