David Hasselhoff újra felöltötte a fekete bőrkabátot és Michael Knight szerepébe bújt, mindezt a Mobile.de használtautó-portál reklámjának kedvéért.

K.I.T.T.-et ezúttal egy fekete mopedbe építették be, de nem bánjuk, hiszen a reklám minden egyes másodperce ajándék az eredeti Knight Rider sorozat kedvelőinek.

 

Minden idők egyik legkirályabb filmes autója a Knight Industries 2000, vagy ahogyan inkább ismerjük: K.I.T.T. A népszerű sorozat hamar kultikus autót csinált a Pontiac Firebird Trans Amből, melyben futurisztikus funkciók bukkantak fel. Az önálló személyiséggel rendelkező autó a sorozat szerint önállóan közlekedett, kommunikált és persze egy halom olyan kütyüvel volt tele, melyek segítettek győzedelmeskedni a rossz felett.

Michael Knight mopedes reklámjától visít most az internet 1

Nemrég az eBay-en keresett új gazdát egy gondosan elkészített replika, melyet maga David Hasselhoff is ellátott szignójával. Több mint 17 millió forintnak megfelelő összegért kínálták Michael Knight hű társának másolatát, mely sajnos nem rendelkezik sem mesterséges intelligenciával, nincs katapultülése és SPM módja sem. Ettől még piszkosul menő…

Michael Knight mopedes reklámjától visít most az internet 2