Saját fedélzeti kamerája rögzített egy hétköznapi hőst, aki egy kismacskát mentett meg a biztos haláltól, attól, hogy egy autó kerekei alatt pusztuljon el. Ehhez igen gyors, és határozott beavatkozásra volt szükség. A gyalogosátkelőnél kóborló apróság (ahogy azt a macskák általában szokták) pont az induló autó alá került, emberünk pedig hiába dudált, az előtte haladó nem vette észre. 

Ekkor döntött úgy, hogy kiszáll, és nem túl veszélytelenül az autó alá nyúlva menti meg a kis szőrmókot. A videón jól látszik, hogy a dudálás után mindössze három másodperc alatt sikerül ezt véghezvinnie, ami tényleg villámgyors az átlag kikászálódáshoz képest.

Úgy tűnik most van a veszélybe kerülő macskák szezonja, mivel egy motoros nagyon hasonló helyzetben mentett cirmost. 

Egy belga motoros menet közben észrevette, hogy egy kiscica kuporog az út közepén és azonnal megállt, hogy megmentse – írja a Huffington Post.

A videón látható, hogy nem csak a motoros, hanem egy autós is megállt és rögtön visszarohantak jelezni a többi autósnak, nehogy elgázolják a rémült kisállatot. Óriási szerencséje volt a cicának, hogy nem egy forgalmasabb útra keveredett.