A Toyota Supra az autóipar egyik legnagyobb visszatérője. Bár sokan fanyalognak a BMW alapok miatt vagy épp azért, mert az olyan versenytársak, mint a Nissan GT-R már jóval erősebbek és komolyabb gépek lettek, de egy sportkocsi érkezése mindig öröm az autóbuziknak. Így a GR Suprának nevezett A90-es kódjelű generáció is rendkívül népszerű.

A GR Suprára rengeteg megrendelés érkezett és az 1500 darabos bevezető limitált szériát is pillanatok alatt elkapkodták a gyorsan reagálók. Épp ezért lehetséges az, hogy a másodlagos piacon felbukkantak az olyan példányok, mint ez a kevesebb mint 40 kilométer futott, fehér Supra. Aki nem tud várni, annak bizony kicsit mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, hiszen ebben az esetben valamivel hosszabb lesz a vételár. Nem csak a különleges modell miatt, hanem az azonnali hozzáférhetőségnek is ára van.

Már új Suprából is van használt a türelmetlenek örömére 2

A Supra maradt sorhatos, ám a 3 literes blokk megegyezik más BMW modellekével. A teljesítmény 340 lóerő, ami mellé kereken 500 Nm nyomatékot produkál a biturbó hathengeres. A Supra 4,3 másodperc alatt gyorsul 100-ra és elektronikusan 250 km/óránál korlátozták a sebességét. Aki azonban ezeknél a számoknál többre vágyna, annak már most nagyon sok megoldás áll rendelkezésre.

Már új Suprából is van használt a türelmetlenek örömére 3