A cím már alapjáraton ígéretes volt. Sok ilyen videót láttunk kielégítő végeredménnyel, feltámad egy roncs, vannak szép vágóképek, elhangzik pár érdekes infó. Tíz perc után el is felejthetjük az egészet, ez a mozgókép azonban más. 

Merőben eltérő filozófiával közelíti meg a témát, itt nincs maradék, a vágószoba padlójára kerülő nyersanyag. Minden bekerült, a felújítás minden egyes lépése, és egy salátává rohadt Range Rover esetén vannak lépések bőven. Mert egy ilyen, sós szigeti szeleken edződött, korrózióvédelmet keveset látott Range ott is tud rozsdásodni, ahol azt sem sejtjük, hogy van fém.

Mindez time-lapse technológiával megvalósítva, találó háttérzenével, mindig a lényeget mutatva.

Nézed, nézed, és nem tudod abbahagyni. Zenével, éjszaka, amikor már csak a monitor fénye vakít, egyszerűen abbahagyhatatlan. Ha pedig végignézzük, rájövünk, hogy vén, bontószökevény autót gatyába rázni tényleg szent őrület. Ezért csapja ránk az ajtót minden, még társas életre, családra vágyó karosszérialakatos, ezért kér horribilis összeget egy átlagos(nak látszó), öreg tömegautóért is az, aki végigjárta már a rozsdaút lélektisztító zarándoklatát. 

Ha pedig négykerekű álmodat a kert végében eszi az idő, ponyva alatt kúszik rá mohaszőnyeg, akkor ez a videó bizony fájó krátert üt a szívedbe.