A hirdetés pillanatának feladásában az 1998-as évjáratú Toyota Hiace kilométer-számlálója 59 8744-en állt és a jelenlegi tulaj pont ennyire lőtte be az árat is. Mivel a leírás szerint napi használatban van a kisbusz, ezért a megtett kilométerek száma valamennyivel biztosan emelkedett, így értéke egyre csak nő.

KILOMÉTERENKÉNT 1 Ft-ért eladó a képeken látható szinte hibátlan Toyota. Az autó szemmel láthatóan napi használatban van, hibátlanul üzemel. Csapjon le rá most, hiszen értéke egyre növekszik, ahogyan a km óra állása is!

 

Motor: Lassan 15. alkalommal kerülné meg a Földet, vagy nemsokára visszaérkezhetne a Holdról is, de nem kell hozzá olajkút és a mögötte haladónak sem kell ködlámpát használni, mivel nem okádja a füstöt, télen is pöccre indul. Megbízható Toyota szívódízel motor.

 

Utastér: Szép, nem szétszaggatott ülések és némi por jellemzi, de könnyen élhetőbbé tehető egy alapos takarítással. Vagy kettővel. Egyébként kényelmes, 6 személyes, a raktér válaszfallal ellátott.

 

Karosszéria: a lemezek enyhe folytonossági hiánya kicsit szellősebbé és könnyebbé tette 1998 óta, de az önsúly csökkenése a hasznos teher növekedését segíti! Műszaki előtt azért nem árt, ha hegeszteni tudó ember foglalkozik vele kicsit. Műszaki érvényesség 2019.09.21. Számlaadás van. A hirdetésben hibák előfordulhatnak.

És ha azt hiszed, hogy nem megy el még ugyanennyit egy ilyen autó, akkor az alábbi cikket ajánljuk figyelmedbe: