Még a tákolás is önismétlésbe fullad egy idő után, de azért ezt a témakört nehéz megunni. Lassan az ismétlődés mintái figyelhetők meg ebben a témakörben. Az elmult 2-3 évben gyakorlatilag több száz fotón rágtam át magam, és úgy tűnik, a Mekk Elek Egyetem módszerei nemzetközileg megegyeznek, egyfajta szabványt követnek.

Vagyis a kontárok és eszköztelen tákolok mindenhol ugyanazokhoz a filléres, gyors megoldásokhoz nyúlnak. Festés helyett mázolnak, hegesztés helyett taknyolnak, csavaroznak, csavarozás helyett drótoznak.
12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 1 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 2 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 3 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 4 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 5 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 6 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 7 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 8 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 9 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 10 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 11 12 friss fotó a műhelyek sírva röhögős poklából 12