Ha a presztízs nem prioritás, mégis szeretnénk egy izgalmas örömautót, ami Colin Chapman örök bölcsességének szellemében készült, akkor egy ezerhatos Peugeot 106-ossal nem nyúlhatunk mellé. Kicsi, könnyű, kellően erős, és ha mindehhez szakértelemmel tesznek még hozzá egy-két dolgot, akkor egy igazi  pályanapra való méregzsák a végeredmény.

Valami olyasmi, amit most eladásra kínálnak egymillió forintért. 

A nap hirdetése: francia apró méregzsák, jöhetnek a BMW-k 1A nap hirdetése: francia apró méregzsák, jöhetnek a BMW-k 2A nap hirdetése: francia apró méregzsák, jöhetnek a BMW-k 3

PEUGEOT 106 RALLYE KUPOSZTO FROM FRANCE, 2001

“Igen-igen. Jöhetnék megint a cigi helll bmw kombóval avagy írhatnám ugyan azt a sztorit csak a helyi KETTESGÓF TÉDÉÍVEl de EZ MOST MÁS! Igaz tényleg püföl mint a Suzuki de mellette ez még kanyarodik is, ja és a francia kislábujjas fékekről nem is beszélve egyszerűen előbb megáll minthogy lenyomnád egy álom!

Ráadásul 2003 as szóval még új, rozsdamentes. kilométer az van mert autópályás méregzsák 200 utazót tudja, motorja mégis makulátlan és rezzenéstelen! olajevésről felesleges is beszelni! Hangja, kényelme páratlan fogyasztás sosem számított de mégis megvan a 6-7 literből úgyhogy marad pénzed Perierre meg Gauloisesre. Ja és a kereke. LEMEZ DE MAGNÉZIUM egy álom. főleg a gödörkerülgetések miatt.

Imádtam vele pályanapokon menni oda született. Itt most nincs mese nincs történet nem szítom a lázadást hiszen ezzel a kisautóval amugy is a sötét oldalon állok ámbár olyan sunyi hogy igazábol csak ránézel beleülsz és meg is veszed. jön a kérdés miért eladó? Azéééé me beütött a válság és nincs pénzem fenntartani 10 autót, hiába imádom de én sajnálom koptatni annyira jó! koptasd te a tudtom nélkül! ja meg fényezni is kéne. meg kopog valami elöl. amugy makulátlan iés imádnivaló! elöl állítható magasságú keménységű futómű van hátul csak keménységet tudsz hiszen csodás torziós hátsó híd található ebben a kis drágában is. elöl-hátul tárcsafék nem tudom mekkora de nagyobbika 3-4 szer váci omv-iveco és nem tudod elmelegíteni. persze most mondhatod h 50 el gurulva nem is lehet dehát ez a gondolatmenet a Te bajod.

Egy szónak is száz a vége a suzukit elvitték vigyétek ezt is hogy rakhassam a következő free hirdetést és ne kelljen kamufiókot csinálnom. elejét be kell hézagolni mert csak össze lett csavarozva az autó rozsdamentes de a fényezése rettenetes tudni illik hogy ez nem egy s16 a millió küzöl hanem egy nagyon ritka 1.6 8V gyári fekete rally ami iszonyat ritka már Europa szerte is. Kint egy ugyan ilyen csak szép fényezéssel 10.000 Euro felett van úgyhogy ha megveszed megajándékozlak egy jó autóval és egy jó üzlettel. 0-24 hívhatsz max nem veszem fel. köszi h elolvastad (((25i-ig jöhetnek vele a béjemvék 330 már sok neki. ez mégsem turbos érted.)))”