Negyvenéves új autót ritkán vehet az ember, de időről időre ez is megtörténik. Mindig felbukkan egy-egy garázsban, talán direkt a profit kedvéért örökké fedél alatt tartott autó, és ebben az esetben szinte biztos, hogy ez az elgondolás motiválta a tulajdonost.

Mert már a maga korában, a nyolcvanas évek elején is ritkaság volt a Chevrolet Camaro Z28, amit pont erre az évjáratra, 1981-re eléggé lefojtottak a szigorodó előírások. 5,7 literes V8-as motorja 175 lóerős volt, és csak automata váltó járt hozzá, de ez ma már alig csorbít az élményen, amit egy ilyen szalonállapotú Camaro adhat.

Rendelkezik a kivehető üvegtetővel, légkondicionálóval, tempomattal, a bőrüléseken légypiszoknyi hiba sincs, a motortérből pedig enni lehetne. Hamisítatlan időgépről van szó tehát, egy életérzést áraztak be az Ebay hirdetésében, ami a licit végén 58 ezer dollárt, vagyis 16,8 millió forintot ért.

Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 1Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 2Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 3Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 4Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 5Eladó az érintetlen amerikai álom a nyolcvanas évekből 6