Igazán rövidke ideig élvezhette új sportautóját az a kanadai férfi, akit 10 perccel az átvétel után kapcsoltak le a rendőrök gyorshajtás miatt. A kanadai Vancouver városában fogták meg a McLaren 600 LT-vel száguldozó férfit, aki az 1-es autópályán hajtott a megengedett 55 mérföld/óra helyett (nagyjából 90 km/óra) úgy 100-zal. A rendőr közel a Cypress Bowl Road-hoz állította meg a gyorshajtót.

10 percig élvezhette az új sportautóját 1

Több mint 160-nal repesztett, mellyel bőven túllépte a sebességhatárt. Szinte mázlija van, hiszen az autóját ugyan lefoglalták, valamint 368 dolláros büntetést kell fizetnie. Ez azonban egyes vélemények szerint ez roppant enyhe megoldás. Korábban volt példa arra, hogy ennél kevésbé drámai túllépés miatt börtönbüntetést szabtak ki a vezetőre.

A McLaren 600 LT-vel valóban nehéz lehet lassan közlekedni, hiszen az angol sportkocsi 3,8 literes, duplaturbós V8-asa 600 lóerőt teljesít, mellé 620 Nm nyomatéka van. 2,9 másodperc alatt van 100-on és eléri a 328 km/órás sebességet is. Még az a szerencse, hogy a vezető nem végzett végsebesség tesztet a friss gépen.