A Nyizsnyij-Novgorod térségében élő, szabadúszó orosz grafikus, Andrey Tkachenko merész fantáziával nyúlt hozzá az orosz autóipar általunk is jól ismert típusaihoz. A formákhoz hozzátett egy pici rozsdás jövőt, némi képregényes hangulatot, és végül ráborított egy komoly adag királyságot.

Ráadásul mindebből valódi, lélegző univerzumot épít, amolyan dízelpunk tündérmeséket. Egy olyan alternatív idősíkot képzelt el, amiben az ismerős, és az idegen dolgok zseniális módon keverednek. A múlt által elképzelt futurisztikus álmok jelennek meg ezeken a remegős vonalakkal dinamikussá tett grafikákon.

A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 1A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 2A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 3A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 4A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 5A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 6A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 7A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 8A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 9A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 10A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 11A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 12A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 13A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 14A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 15A szocializmus guruló emlékei robotokkal keverve menők csak igazán 16