A Rolls-Royce Cullinan az angolok szerint azoknak szól, akik a luxuslimuzinok nyújtotta élményt járatlan úton és a mindennapokban szeretnék élvezni, de ezzel együtt tagadhatatlanul új vásárlókat szólított meg. Már csak azért is, mert kicsivel 100 millió forintnak megfelelő indulóárával ez lett a belépőmodell. Divatos módon szabadidő-autó lett, hatalmas méretben, amire azok is ráharapnak, akik korábban Range Rovert használtak. Ilyenek például az amerikai sztárfocisták, mint Odell Beckham Jr.

Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 1
Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 2

Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent

Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent

Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 8
Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 9
Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 10
Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 11
Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 12
Fotó megosztása:

Odell Beckham Jr. az idei szezonban már a Cleveland Browns játékosaként lép pályára, míg korábban a New York Giants színeiben küzdött a győzelemért. Egyike a legjobban fizetett amerikai focistáknak (15 millió dollárnál többet is bezsebel egy évben) és természetesen szereti a feltűnő autókat, így a Rolls-Royce Cullinanja sem maradhatott egyszerű, fekete színű. Az autó élénk narancssárga fóliát kapott és hatalmas, 26 colos Forgiato felniken gurul. A csomagtartóban nagy mélyláda figyel, hogy a hangzás is rendben legyen.

Ennek a focistának még a Rolls-Royce sem szent 13

Legtöbben azonban azon akadtak ki, hogy az elején lévő Spirit of Ecstasy szobrocskát lecseréltette a saját magát mintázó Spirit of Odell-re.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Odell Beckham Jr (@obj) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2019, időpont: 7:48 (PDT időzóna szerint)