Több alkalommal írtunk már elszabadult kerék által okozott balesetről. Globális szinten rendszeresen előfordul a dolog, egyszerűen annyi a közlekedő az utakon, hogy mindig akad egy rosszul rögzített csavar, végzetes anyaghiba, szerencsétlen baleset, aminek következtében saját útra indul, és pusztít az abroncs.

Egy ilyen guruló teherautó-abroncs pokoli rombolást tud végezni, ezt a friss baleset képei is hűen mutatják. A Peugeot utastere gyakorlatilag teljesen összeroncsolódott, a gyűrődési zónáknak esélyük sem volt tompítani az ütközés erejét, vélhetően pont felpattant a gumi, így csak a szélvédő állta útját.

A sofőr mégis érezheti, hogy vigyáztak rá az őrangyalok, mert apró sérülésekkel úszta meg az esetet. A legborzongatóbb viszont a gyerekülés látványa, amit szintén szétzúzott a 22 colos kerék, és ami üres volt a baleset idején. Pedig a helyi rendőrség Twitter bejegyzése szerint kisfia is apjával akart tartani, de nem mehetett.

Kamion elszabadult kereke szaggatta szét a kocsit, de mégis áldottnak érezheti magát a sofőr 2Kamion elszabadult kereke szaggatta szét a kocsit, de mégis áldottnak érezheti magát a sofőr 3Kamion elszabadult kereke szaggatta szét a kocsit, de mégis áldottnak érezheti magát a sofőr 4Kamion elszabadult kereke szaggatta szét a kocsit, de mégis áldottnak érezheti magát a sofőr 5