Mindannyian voltunk már türelmetlenek a volán mögött. Sőt javarészt azok vagyunk, ennek tökéletes lenyomata a Belga Dugóban című száma, ha valaki tötymörög előttünk, akkor egy nehéz nap végén könnyen a dudára tenyerelünk.

Így tett a videót készítő autós is, aki előtt egy idős hölgy cammogott, teljesen fogalmatlanul. Dühösen dudált, nem tartott követési távolságot, és akkor is követte a Toyotát, amikor már rég leelőzhette volna. Ekkor már biztos volt benne némi nevelő szándék…

Az könnyen látható, hogy a veszélyhelyzetet az idős hölgy okozta a Toyotában. Mi is gyakran találkozhatunk ilyen autósokkal autópályára felhajtva.

Ők a besorolás parázók

Könnyen felismerhetőek, hisz már a felhajtón iszonyat lassan haladnak, majd mikor ki kellene tenni az indexet, és már a belsőbb sávok sebességével haladva be kellene sorolni, ők inkább fékeznek. Fékeznek, rosszabb esetben megállnak, és innen rajtolva próbálnak villámgyorsan bevágódni a száz felett suhanó sorok közé.

Mit tehetünk? Mögéjük állva dudálni okafogyott, és tahó viselkedés. A legjobb, amit tehetünk most is, mint mindig, az előre gondolkodás. Az ilyen sofőrt bőven a besorolás előtt felismerhetjük, és ahelyett, hogy hátulról terrorizáljuk, jobb helyet hagyni mögötte. Pont annyit, ami elég ahhoz, hogy megfelelő sebességre gyorsítsunk, miután ő felküszködte magát.