Nehéz időszakon van túl Krystal June Preston, egy egyedülálló anyuka Amerikából, aki három gyerekét neveli a nevadai Fernley városában. Fia, William Preston jelenleg a legidősebb férfi a háznál a maga 13 évével. Az viszont egészen biztos, hogy ennek ellenére komolyan felnőtt a feladathoz. A fiatalember ugyanis zsebpénzkiegészítésnek házimunkákat vállal a környéken, takarít vagy rendbe teszi a kertet. Ezzel saját családjának is segít.

Anyukájának szüksége volt egy autóra, így elhatározta, hogy vásárol neki egyet. William ötlete a tévéből jött, ahol olykor méregdrága luxusautókkal lepik meg szüleiket a gyerekek. William azonban nem vágyott másra, mint a hirdetésben kinézett 1999-es Chevrolet Metróra. Az ütött-kopott szedán azonban a célnak épp megfelelt, ezért felajánlotta Xboxát vagy segítségét a kertben.

Mivel az autó olcsó volt, azt gondolta, hogy akár meg is dolgozhat érte. A tulajdonos azonban elsőre nemet mondott az ajánlatra. Nem sokkal későbbm meggondolta magát, így William kerti munkákat végzett az autóért cserébe a tulajdonosnál. Mindezt teljesen titokban, az anyukája csak akkor tudta meg, amikor a felhajtón állt az autó. Természetesen alig hitte el és szóhoz sem jutott.

A család azóta is használja a fehér Metrót, amiért megdolgozott a 13 éves fiú. Rengeteg lájk, komment és több ezer megosztás után a helyi tévé is felfigyelt a történetre, riportot készítettek a családdal: