A sufnitudósok korát éljük, köszönhetően annak, hogy a  Youtube átvette a  tévék helyét. Bárki kipróbálhat bármit, és ha egy csipetnyi szakértelem párosul az őrülethez, akkor kész a tökéletes tartalom.

Ilyen csatorna a fűnyírókat kínzó Project Farm, ami a maga egyszerűségében zseniális. Mindig ugyanolyan egyszerű, egyhengeres motorok szerepelnek, mindig van mérés és jól látható eredmény. Mi kell még egy géprajongónak?

Hát az őrült ötlet! Mert a 0W-20 és 5W-30 közötti különbség fontos ugyan, de nem szenzáció. Ha viszont kiderül, hogy meleg disznózsírral is üzemelhet egy belső égésű motor, azt látva kikerekedik a nézők szeme.

Hihetetlen, de ez derül ki az aktuális tesztből, a zsír eléggé felmelegedve kellő kenést biztosít egy ilyen golyóálló motornak. Igaz, lehűlve már nem annyira mókás a történet, mert a zsírnak gyakorlatilag nincs hideg viszkozitása, egy merev tömbbé dermed az olajteknőben.

Sebaj, zsíros kenyérnek még jó lesz!

Magyarul az olajokról, közérthető és élvezhető módon Gajdán Miklós beszélt már nem egy alkalommal, akit érdekel a téma, kezdje ezzel a videóval: