Korábban már írtunk arról, hogy akad olyan eszement, aki abban leli örömét, hogy kátránydarabokat nyalogat a sárvédőívről. A tudomány természetesen már megtalálta ennek az elmeállapotnak is az elnevezést, ami nem más mint a nagyon hangzatos mechaphilia, a kocsik, gépek szerelmeseinek parafíliája. Főleg autók iránt éreznek szexuális vonzalmat, de a vágy tárgyai lehetnek helikopterek, kisebb repülők, vonatok stb. is.

Tudunk pár külföldi példáról, akik körbehaknizták a médiát különös aberrációjukkal, vasárnap esti magazinokba kitűnő töltelékanyag volt a lökhárítónyalogató fazon és társai. Hazai esetről eddig viszont nem tudtunk, most azonban szembejött egy túlságosan is jól dokumentált mechafil koitusz.

Ez mindent visz. Feldobta a Fb az emléket: ma 7 éve, hogy megvettem a kis cabrio Roadsterem. Nagyon én voltam. Sportos, laza, vagány, szabad… 
Fáj a szivem, eladtam, mert egy fogyatékos objektofil nyomorult…megdugta. Ezek utan hogy lehet ezzel a tudattal tankolni? 
“Smart Roadster tele tankkal eladó” :) Vigyázzatok pécsiek, ez a beteg elme szabadon van. 23 autorol tettek bejelentést. Meguszta 30.000Ft kártérítéssel.
Beteg a világ!” – írta az autó tulajdonosa a videó mellé, és ebben az esetben abszolút megértjük az eladás okát.