A színészpalánták manapság nem perverz rendezők ágyában keresik a karriert, hanem a Youtube-on.  Saját csatorna kell, és megfelelő ripacskodás, majd a nézősereg profitot is hoz, csak a videók üssék át a „webkettő” társadalmának ingerküszöbét.

Tony Caravelo is ezt az utat járja, komédiázik a népszerű videós oldalon, és legutóbbi alkotása, nekünk, autósoknak is érdekes lehet. Nem akarom lelőni a poént, inkább nézzétek meg a videót, majd nyilatkozzatok, vicces, vagy inkább szánalmas, amit ő itt szórakoztatás címén művel?

Csak hogy árnyaljuk a képet, nem Tony az első lángelme, aki volt ilyen merész vállalni a témát. A Mercury Mistress (úrnő) típusa hasonló ötletre alapuló reklámot kapott, viszont ez érzésre mégsem annyira tenyérbemászó.

Vidám világban élnénk, ha ez a jelenség megállna az értelmetlen reklámok világában. Azonban nem így van, tényleg akad olyan eszement, aki abban leli örömét, hogy kátránydarabokat nyalogat a sárvédőívről. A My car is my lover című dokumentumfilm egyből kettőt is bemutat, Edward és Jordan altája ugyanúgy a krómozott kipufogóvégek láttán telik meg vérrel, így tökéletes alanyul szolgáltak a filmhez.

A tudomány válasza

A tudomány természetesen már megtalálta ennek az elmeállapotnak is az elnevezést, ami nem más mint a nagyon hangzatos Mechaphilia, a kocsik, gépek szerelmeseinek parafíliája. Főleg autók iránt éreznek szexuális vonzalmat, de a vágy tárgyai lehetnek helikopterek, kisebb repülők, vonatok, stb is.

Vidám világban élnénk, ha ez a jelenség megállna az értelmetlen reklámok világában. Azonban nem így van, tényleg akad olyan eszement, aki abban leli örömét, hogy kátránydarabokat nyalogat a sárvédőívről.
Edward Smith és egyik filmsztár szerelme

Edward Smith és egyik filmsztár szerelme

Edward Smith és egyik filmsztár szerelme

 

Edward  a páros ismertebb tagja, régi motoros, gyaníthatóan ő a leghíresebb „autószerető”, így szabályos időközönként feltűnik valamelyik helyi kacsamagazinban. Már az 57 évét tapossa, és állítása szerint 15 évesen kezdett vonzódni a finom zsíros alkatrészek és langymeleg kipufogók iránt, viszont nőt sosem kívánt meg igazán. Sem férfit. Jelenleg egy  Vanilla fehér Volkswagen Bogár a kedvese, de nem szégyelli kalandjait sem. Eddig közel ezer skalpot begyűjtött,  és nem volt nehéz dolga, hiszen ellenállhatatlan verseket ír a szívének kedves verdákhoz.

Megdöbbentő, de legalább veszélytelen életmód ez, legfeljebb a karosszérián marad némi nyoma, hogy Edward ott járt. „Nagyra becsülöm a szépséget, a kocsik szépségét még inkább, kifejezem a szeretetemet. Nem vagyok beteg, nem bántok senkit. Ez az érzés velem együtt nőtt fel gyerekkoromtól fogva. Ezt már nem tudom magamból kiirtani, de ezzel nem bántok senkit, ez a legfontosabb.”

Aki többet akar tudni, megnézheti a teljes dokumentumfilmet a Youtube-on, bevallom nekem pár kósza kattintás elég volt mai adagnak.