Sok benzinvérűnek van az életében olyan autó, melyből sosem elég. A szerencsésebbek legalább egy darabot magukénak tudhatnak az álomautójukból, de vannak még ennél is szerencsésebbek. Itt van például ez a kaliforniai gyűjtő, aki a fél utcát tele tudja pakolni saját Toyota MR-2-eseivel. Mert nem kevesebb, mint 14 darabot birtokol belőlük.

Talán nem nehéz kitalálni a szomszédoknak, hogy Bob Pham erősen kötődik az MR-2-es Toyotához. Az 1984-ben bemutatott apró, középmotoros, kétüléses japán gép nem véletlenül népszerű. A keményebb sportkocsikhoz viszonyítva kedvező ára, kis fogyasztása és remek kezelhetősége igazán népszerűvé tették. Akárcak a Mazda MX-5-öst, csak sajnos a Toyota csupán három generációt élt meg.

Az amerikai piacon ráadásul olyan különleges modell is megjelent 1986-ban az MR-2-esből, mint a Roots kompresszorral és Denso intercoolerrel szerelt változat, mely az 1,6-os változaton alapul. 145 lóerős teljesítményét 6400-as fordulatnál adja le, 4400-tól 186 Nm nyomatéka van. 6,5-7 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra az 1131 kilogrammos autó. A kompresszor szíjhajtású és egy elektromágneses kuplung aktiválja, ezzel mérsékelték a fogyasztást.