Persze nagyszerű autó a Volkswagen Transporter kényelmes, személyszállító változata, a Multivan, melyben már minden extra adott a nyugodt utazáshoz, de önmagában nem sok különlegeset mutat. Azért akadnak cégek, amelyek foglalkoznak a típussal, ezért nem szokatlan látvány az sem, hogyha nagy felnik vannak rajta meg sötétített lámpák, mint ezen:

De menjünk tovább! A beltérben mindenhol sötétbézs bőr és alcantara figyel, ám a Porsche kormányon már többeknek megakadhat a szeme, nem beszélve a jellegzetes, ötórás műszeregységről. Mivel a Volkswagen csoport márkáinál van átjárás, ezért az sem kizárt, hogy belefaragható könnyen a sportkocsiból érkező pár holmi, ahogyan itt is láthatjuk:

Meglepetést okozhat ez a fekete Volkswagen Multivan 2

Mindez akkor nyer értelmet, ha kinyitják a csomagtérajtót, hiszen a perem feljebb húzódik, a raktér is magasan van, aminek nyomós oka van. El kellett férnie a padló alatt a Porsche 911 Turbo hathengeres boxermotorjának. Ez annyit tesz, hogy a hatszemélyes kisbuszt 580 lóerő repíti bizonyára könnyedén. Az alkotásért tulajdonosa 45,5 millió forintnak megfelelő összeget kér.

Meglepetést okozhat ez a fekete Volkswagen Multivan 3