Rosszul sülhetett el a vagánykodás egy amerikai bevásárlóközpont parkolójában annak a Jeep Wranglernek, amely az alábbi videón látható helyzetben maradt. Az autó valószínűleg a télen összetúrt jeges-havas domb maradványain próbált ügyeskedni, de a Jeep felfeküdt a buckára, és nem nagyon akarja elhagyni azt a sofőr mindennemű erőlködése ellenére sem.

Felmerülhet a jogos kérdés, hogy egy terepjáróval miért nem sikerül megoldani a problémát, amikor szemmel láthatólag leér több kerék is. Az autó valószínűleg csak hátul hajt, az első tengelyek eléggé vékonynak tűnnek a képek alapján. A hátsó kerék azonban így is leér, és látszik, hogy a bal kerék pörög a levegőben. Talán ha emberünk zárt difivel futna neki a feladatnak…

Nem tudjuk, hogy a videó csütörtöki felkerülése óta valaki segített-e a sofőrnek, mindenesetre nagy baj nincs, hiszen a jéghegyen nem fog étlen-szomjan maradni, hiszen csak be kell sétálnia a boltba efféle igényei kielégítésére. Legkésőbb nyáron úgyis elolvad a hókupac, addig pedig reméljük, hogy nem égeti el az összes üzemanyagot a kerékpörgetéssel.