A videón állítólag közismert üzletemberek gyermekei láthatók, amint épp nagyon jól érzik magukat illegális versenyzés közben Nagyváradon (Románia), és még egy AK47-es is előkerül – számolt be a Főtér.ro.

A srácok méregdrága sportautókkal (Ferrari F12, Ferrari 488 GTB, Dodge Challenger) versenyeznek közúton és driftelnek körforgalomban, parkolóban. Akinél a fegyver volt azt állítja, hogy ez bizony egy valódi Kalasnyikov-gépkarabély, de vaktöltényekkel van megtöltve.

A film azonban nem csupán az ilyen életforma csodálóinak érdeklődését keltette fel, hanem a rendőrségét is. A Bihar megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: hivatalból nyomozást indítottak fegyverrel és lőszerrel való visszaélés, valamint illegális autóverseny miatt.

A videón is látható Ferrari F12 Berlinetta V12-es szívómotort kapott, 6,2 literes lökettérfogattal, hétfokozatú duplakuplungos váltóval, alumínium karosszériával. Mindehhez  741 lóerős teljesítmény és 340 km/h-s végsebesség társul.

A Ferrari 488 GTB a California T-ből származó 3,9 literes erőforrást kapta meg. 670 lóerős, a legnagyobb nyomaték pedig 760 Nm-re, ami tényleg nem akármi, egy ekkora hullámot csak jó nagy adag bátorsággal lehet meglovagolni.