A Tottenham Hotspur futballklub közelében találta egy londoni operatőr, Andrew Lawrence a lila Lamborghini Huracán Performantét az árokban feküdni, mint valami biciklit egy átmulatott pénteki éjszaka után. Az autóban és körülötte azonban senki nem volt, a kiérkező rendőrök rögtön a helyi fucisták között kezdték keresni a tulajdonost, hiszen gyakran akad példa arra, hogy a fiatal labdarúgók felelőtlenül hajtanak luxusautóikkal és okoznak balesetet. A feltételezés azonban nem állt meg.

A történelmi lila színben pompázó Lamborghini Huracán Performante egy bitcoinba fektető milliomosé, aki reggel visszatért a baleset helyszínére. Innen tudható, hogy az utasoldali ajtón mászott ki, majd hazament a baleset után. Michael Hudson nevetve mondta, hogy a vizes úton csúszott meg és szerencsére sikerült kikerülnie a villanyoszlopot nagyjából 80 milliós sportkocsijával. De vajon miért sétált el? Ezt mindenkinek döntse el maga.

Könnyű eldobni a Huracán Performantét, hiszen V10-es motorja 640 lóerős teljesítményt és 600 Nm nyomatékot szabadít az aszfaltra összkerékhajtási rendszerén keresztül. Csupán 2,9 másodperc alatt gyorsul százra és csak további hat másodpercet kell várni a 200-as osztásig. A bődületes teljesítmény mellé pedig aktív aerodinamika segíti az autót az optimális sebesség és tapadás eléréséhez. Ami itt most kevésbé jött össze. A Nürburgringen 6:52,01 alatt ér körbe.