Úgy tűnik, véget ért felnőttfilmes pályafutása a világ egyik legismertebb taxijának, amit csak “Fake Taxi”-ként emlegettek (kamu taxi). Az autóra, és a benne forgatott videókra komplett vállalkozás épült, jobban mondva egy weboldal, ami gazdaggá tette kitalálóját.

Aki nem ismerné a sztorit (khhmmm, ki ne ismérné???), annak elég annyit tudnia, hogy a taxival kivétel nélkül dekoratív hölgyek utaztak, akik annyira szegények voltak, hogy nem tudták kifizetni a viteldíjat, ezért egészen válogatott módszerekkel egyenlítették ki a számlát.

(természetesen mindez előre megírt forgatókönyv szerint történt, a szereplők pedig hivatásos színészek)

Eladó a hírhedt pornótaxi, az új tulaj helyében alaposan átmosnánk a hátsó ülést, vagy felgyújtanánk 1

Szóval a sokat látott taxi most eladó, bárki licitálhat rá az eBay-en, viszont ha olyan ötlete támad a leendő tulajnak, hogy az autóval folytatja a korábbi munkát, az szomorú lesz, ugyanis szegény pára jelenleg működésképtelen és biztosítás sincs rá.

Eladó a hírhedt pornótaxi, az új tulaj helyében alaposan átmosnánk a hátsó ülést, vagy felgyújtanánk 2

A hirdetésből kiderül, hogy valóban a világszerte ismert felnőttfilmes weboldal stábja árulja az autót. Külön felhívják a figyelmet arra, hogy aki megveszi, az alaposan takarítsa ki az üléseket, lehetőleg gőzborotvával, és az esetleges nemi úton terjedő betegségekért nem vállalnak felelősséget. Már ha az új tulaj nem tisztítja ki az autót és elkap valamit a kocsiban. A licitből még bő 3 nap van hátra, és eddig 136 ajánlat érkezett az autóra, az ár a cikk megírásának pillanatában 65 900 fonton állt (Angliában árulják). Átszámítva ez 24,4 millió forint.

Ja, és nem kell megijedni, hogy bezárják a boltot a srácok, van másik Fake Taxi, több is…