Minden autóbolondnak van egy álomgarázsa, bizonyára sokan pontosan tudják, hogy milyen autók parkolnának sorban a garázsban, ha beütne a lottó vagy más módon állna rengeteg pénz a házhoz. Manny Khoshbin komolyan megdolgozott érte, hiszen már egész korán adta-vette a használt holmikat, aztán mára annyira komoly üzletemberré vált, hogy megengedhet magának egy egészen elképesztő gyűjteményt.

Ebben a kollekcióban akad például öt darab Mercedes-Benz SLR McLaren, ezek közül három kupé és két roadster. Az autóból összesen 2157 példány készült és Manny még a jelenleginél is nagyobb szeletet szeretne magáénak tudni ebből a mennyiségből. A magyarázat roppant egyszerű, ez az egyik kedvenc autója.

Nem csoda, igazi különlegesség a sportkocsi, amit az angolok és a németek közösen fejlesztettek. Kézzel készített, 90 fokos hengerszögű V8-as motorja 5,4 literes és 232 kg-ot nyom. A kompresszoros motor 625 lovas teljesítményét 6500-as fordulatnál adja le, nyomatéka 3250 és 5000 között 780 Nm. Százra kevesebb mint 3,5 másodperc alatt sprintel.