Valószínűleg nem ez az egyetlen ilyen jellegű üzenet, amelyet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek címeznek. József bejegyzése – amelyre olvasónk hívta fel a figyelmünk – csupán csepp a tengerben, de ha van egy kevés esély is arra, hogy eljut az illetékesekhez, mi segítünk.

Kedves Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest megyei igazgatósága!!

Legyen olyan kedves 441. számú közúton Nagykőrös és Kecskemét-Katonatelep között, megengedett sebességgel végigmenni és ha nem talál 200 méter egybefüggő, használatra alkalmas közutat azon az alig 9 km-es útszakaszon, akkor legyen olyan kedves az adófizetők által befizetett összegből ennek a szakasznak az Útburkolatát olyan minőségi állapotra hozni, hogy azon valóban lehessen közlekedni BALESETMENTESEN!!!

Szinte a teljes szakaszon az úttest padka szegély része szét van töredezve(foltozva) vagy fel van gyűrődve(van ahol 30 cm) ami nem megfelelő minősítésű! Tehergépjárműt nyomvályú megvezetésekor a személygépjárműveknek nincs menekülési útvonaluk a felgyűrődés okozta akadály miatt!

Hetente többször látom ezen az útszakaszon az Önök útellenőrző autóját parkolni, hol itt, hol ott! Ez arra szolgál, hogy az esetleges baleseteket azonnal bejelentse a mentőknek és a hasonló szervezeteknek, vagy valóban produktív munkát is végez (a tény szerint eredménytelenül)?

Remélem még nagyobb baleset előtt ezt a szakaszt ki tudják javítani!!

Köszönettel: egy aggódó sofőr – forrás

A te környékeden van hasonlóan rossz állapotú, vagy rosszabb útszakasz?
Van bőven
63% (2125)
Igen
13% (445)
Nincs
1% (23)
Akad, de ennyire nem rossz
7% (222)
Van, és sokkal rosszabb
8% (257)
Ez kamu, csak tükörsima utak vannak Magyarországon
8% (253)
Én még nem láttam ilyet
0% (18)