Sokan imádják az egyedi rendszámokat, és az erős mezőnyből nehéz kitűnni. Vannak akik a nyelvi korlátokra alapozva rejtenek obszcén üzenetet az azonosítást szolgáló szám és betűsorba.

Ilyen például ez a német rendszámba oltott, de magyaroknak szóló darab.

Cselesen perverz rendszámot fotóztak Ausztráliában 1

A képet köszönjük Norbertnek, aki nem volt rest, és elküldte a közút vadonjában lőtt egyedi különlegességet. “A múlt héten az M60-ason fotóztam a mellékletben található képen látható rendszámot. Gondoltam, elküldöm nektek, szórakozzatok ti is rajta.”

Van aki ugyanezt egy fokkal erősebben fogalmazta meg. Ez a német rendszámos Škodát a Pest megyei iskola előtt fotózták, de néhány hónapja rendszeresen ott parkolt, szóval elég nagy az esély rá, hogy a tulajdonos magyar. Ezt a feltételezést maga a rendszám is elég jól alátámasztja…

Cselesen perverz rendszámot fotóztak Ausztráliában 2

A friss találat pedig azt mutatja, hogy nem csak mi magyarok szeretünk a sikamlós témára utaló rendszámokkal trükközni. Ezt a Holdent Ausztráliában fotózták, ahol ugye nehéz a nyelvi különbségekre alapozva másik országnál áttolni a kitalált karaktersort. Így maradt e tükrözéssel való trükközés.

Cselesen perverz rendszámot fotóztak Ausztráliában 3

Visszapillantóban nyer értelmet az ASS SEX karaktersor, és itt az ASS nem a szamárra utal. Legalábbis reméljük, hogy nem. Mert az már tényleg durva lenne.