Sok mindent láttunk már 2018-ban, legutóbb egy benzinkúton Teslát üzemanyaggal tankolni akaró hölgyről készült videó futott óriásit.

Most meg ez a kép, ami egy budapesti töltőállomáson fotóztak októberben. Első ránézésre egyértelműnek tűnik a helyzet a cikkindító fotón, hiszen azt látjuk, hogy egy szlovák rendszámos, plug-in hibrid 7-es BMW csatlakozójába be van dugva a töltőkábel. És az is látható, hogy a hűtőszekrény előtt egy hosszabbító kanyarog éppen az autó felé.

Ez már önmagában furcsa lenne ebben a formában, ezen a kúton, de ez az egy kép mégsem bizonyítja 100 százalékig, hogy éppen maszek töltés lenne látható.

Nézzük csak meg közelebbről! Az vitán felül áll, hogy lóg a BMW-ből a töltőkábel, és meglehetősen életszerűtlen azt feltételezni, hogy így állt be ide az autó. Azaz, hogy nem itt, ezen a szent helyen dugta be valaki a kábelt az autóba. Csakhogy az a kábel világos.

Az év fotója magyar benzinkúton készült 1

Ezen a fotón meg tisztán látható, hogy a hosszabbítóba egy fekete dugalj van bedugva. Sajnos az áruval megpakolt raklap eltekarja, hogy ez a két kábel találkozik-e. Mindössze az látszik, hogy kis távolság van közöttük.

Az év fotója magyar benzinkúton készült 2

Nincs megfejtés, de a játék kedvéért lehet szavazni.

Ön szerint mi történik?
Nyilván töltik maszekban a BMW-t, mi másért dugták volna be a kábelt.
76% (3466)
Ez a fotó márpedig nem bizonyítja a töltést, két eltérő színű kábelt látunk.
24% (1067)