Ugye senki számára nem ismeretlen az a jelenség, amikor az autópályán épp előzöl egy másik autót és valaki megérkezik a nyakadba, aki villogással próbálja jelezni, hogy ő bizony gyorsabban halad, jó lenne elengedni?

Ilyenkor azt nem nagyon értem, hogy mit szeretne az ideges illető (ha nem indokolja semmi, sosem megyek 130-140 km/óránál lassabban pályán). Talán azt, hogy húzzam rá a kormányt a mellettem lévő autóra, vagy próbáljak meg besorolni a kamion alá? Mindegy is, az alábbi néhány rajz remekül példázza, hogy mit érdemelne az az autós, aki bekapcsolja a stroboszkópot a belső sávban.

Igen, tisztában vagyok vele, hogy rengeteg olyan autós is van, akinek fogalma nincs arról, hogy mit jelenet a kötelező jobbra tartás, és poroszkálnak a belső sávban, és sokak idegeire mennek ezzel. Viszont ha valakire rávillogsz, hogy engedjen el, lehet, hogy pont az ellenkezőjét fogod elérni és már csak azért is lelassít, hogy téged még jobban feltartson.

Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 1 Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 2 Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 3 Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 4 Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 5 Ezt érdemelné minden türelmetlen autós, aki levillog másokat a belső sávban 6