Mióta a nagy trió távozott a Top Geartől, 2016 májusától többek között Chris Harris a műsor egyik házigazdája, aki természetesen nagy autórajongó. Saját gyűjteményében a Citroen Kacsától az első generációs M5-ös BMW-n át egészen a 911-es Porschéig minden van. Nem mellesleg a világ különböző versenypályáin is körözött már nem csupán szupersportautókkal, hanem valódi versenygépekkel is, éles helyzetben. Tapasztalt vezetőnek számít tehát, de még Chris Harrisszel is megesik, hogy pórul jár. Így történt ez most is, amikor összetörte sportkocsiját a walesi Wye-völgyben.

Összetörte sportkocsiját a Top Gear sztárja 1

Februárban vette át fekete Porsche 911 GT3 Touring Package-ét, melynek pályafutása végét okozta a baleset. Egy kanyarból jött ki a Top Gear műsorvezetője, amikor összeütközött egy Y fordulót megejtő pickuppal. Chris Harris elmonta, hogy szerencsére senki sem sérült meg a balesetben és a rendőrség álláspontja szerint sem játszott közre a sebesség a balesetben. Továbbá kiposztolta az Instagramra, hogy keresi annak a fehér S3-as Audinak a vezetőjét, aki segített a karambol után.

Összetörte sportkocsiját a Top Gear sztárja 2

A Porsche 911 GT3 Touring Package-ben 4 literes, szívó hathengeres boxermotor dolgozik kereken 500 lóerővel. Ez a GT3-as szárny nélküli verziója, melyet kizárólag a Porsche 6 sebességes kézi váltójával lehet kapni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Harris (@harrismonkey) által megosztott bejegyzés, Febr 16., 2018, időpont: 8:41 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Harris (@harrismonkey) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 12:58 (PDT időzóna szerint)