Kívülről nem tűnik másnak, csak egy 1999-es Honda… bocsánat Acura Integrának ez a bordó kétajtós, jobban megnézve már láthatóak a szélesítések is, de az igazán nagy felfordulás a lemezek alatt történt. Ebben az autóban ugyanis a motortérben a keresztben lévő négyhengeres helyett egy hatalmas üzemanyagtank van, így tehát máshol kell keresni az erőforrást, ami megeszi ezt a rengeteg benzint. Ha kinyitjuk a csomagtartót, akkor hamar meg is találjuk:

Meglepően átrendezték ezt a Hondát 1

Ez egy 8,2 literes, V8-as motor, mely eredetileg Cadillac Eldorado-ban szolgált, ám most két turbófeltöltővel kiegészítve csúnya dolgokat művelhet ebben az autóban. Ráadásul úgy csináltak középmotoros verdát ebből az Integrából, hogy egyszerűen bedobták hátra a nyolchengerest, valamint a hozzá tartozó TH425 3 gangos automataváltót közvetlenül az ülések mögé, mindenféle elválasztófal nélkül:

Meglepően átrendezték ezt a Hondát 2

Az autó természetesen eladó és bizonyára akad majd olyan, aki közel 8 millió forintnak megfelelő amerikai dollárért hazagurítja ezt az igazán szokatlan Integrát.