A háttértörténetről csak pár mondatot találtunk, de a képek alapján az autó valódi, létező darab, ezt valaki tényleg így képzelte el, és így gyártották le neki. Az Englishrussia.com bejegyzése szerint egy nemrég elhunyt orosz oligarcha megrendelésére készült a talpig bőrbe varrt verda.

A barna bőr, szőr és lemezréteg alatt egy Toyota Crown lapul, de az építők alapos munkájának köszönhetően semmi sem emlékeztet a japán típusra. A képek magukért beszélnek, az autóra kanadai bölénybőr került, a beltérben pedig szibériai menyét és coboly nyúzott prémje emelte a gyomorforgató, ízléstelen, környezetromboló kivagyiság szintjét a full kretén magasságig.

Még annyi olvasható az építésről, hogy a megrendelő mágikus erőt tulajdonított a kocsinak, ami majd megvédi a gonosztól, kár, hogy későn lett kész az amulett, ezért is eladó, mert eredeti gazdája a projekt befejezése előtt három hónappal meghalt. Az autó így új gazdát keres, ára 68 millió forintnak megfelelő rubel.

Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 1Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 2Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 3Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 4Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 5Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 6Eladó egy orosz milliárdos különös autója, stílusánál csak ára meghökkentőbb 7