A Jamiroquai angol énekese, Jay Kay híresen nagy kedvelője mindenféle autónak, gyűjteményében a Ferraritól az Aston Martinon át egészen a Mercedes-Benzig minden található. Jól jelzi, hogy mennyire él az autók világában, hogy Traveling Without Moving című albumának borítójára egy átalakított Ferrari logó került, melyen a ló helyén a rá jellemző  buffalo-ember figura került. Szereti a különleges autókat, ezért az ő gyűjteményében is megfordult a BMW M3-asának első generációja, melyből az egyik legritkább változatot szerezte be.

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 1
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 2

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 12
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 13
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 14
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 15
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 16
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 17
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 18
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 19
Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 20
Fotó megosztása:

Jay Kay még 1995-ben hozatta az autót Németországból, amiben akkor még csak 7000 kilométer volt, de ma sincs benne több 29 ezernél. A zenész állítólag nem sokat használta, csak néha gurult vele, máskülönben gondosan temperált garázsban töltötte az idejét. Csupán 505 darab készült az E30 M3-as Cecotto Edition-ből, a konkrét darab Nogaro szürke fényezésű, melyhez szépen passzolnak a fekete BBS felnik. A különleges kiadást a DTM-ben versenyző Johnny Cecotto tiszteletére készítette a BMW.

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 21

A Cecotto Edition-ben az S14-es, négyhengeres szívómotor 2,3 literes változata található 215 lóerős teljesítménnyel, a váltó maradt a Getrag-tól érkező sportváltó a balra lent található első fokozattal, hogy a kettes és hármas, valamint négyes és ötös egy síkba kerüljön. Erre azért volt szükség, mert pályán jól jön, ha szabadabb az átjárás ezen fokozatok között. A kiváló állapotú autónak természetesen aukción keresnek majd új gazdát, akinek nagyjából 30 millió forintnyi összeget kell kicsengetnie érte.

Fűtött garázsból, híres tulajtól eladó ez az M3-as BMW 22