A 13 éves Aaron Campero nem mindennapi pénteki kiruccanást eszelt ki. Elkötötte anyja 3-as BMW-jét, és pár haverjával autós túrára indult, de a haragra gerjedt szülő utánuk eredt.

A történt napvilágra kerülését a srác jószívű nővérének köszönhetjük, aki élőben közvetítette a pénteki nap eseményeit. Twitter bejegyzéseiből kiderült, hogy Aaron mestertervet eszelt ki, lekapcsolta a házban a wifi-t, hogy a biztonsági kamerák elvakuljanak, így kötötte el a kocsit.

Amikor az aggódó édesanya felfedezte fia és az autó eltűnését, autóba vágódott, és megeresztett pár telefont a cinkosnak vélt haverok szülei felé, felhívta a családfőt is, és valahogy sikerült kiszagolnia a családi BMW-t.

Innen vesz érdekes fordulatot a történet, ugyanis sírós-dühös, aggódással vegyített letolás helyett anyu már nadrágszíjat lobogtatva törtetett a BMW felé, és hezitálás nélkül csapni kezdte a tilosban járó kamaszt.

A nagytestvér kuncogása a balhé láttán nagyjából mindent visz, szerencse, hogy baleset, tragédia helyett csupán ennyivel ért véget a történet. Azaz mégsem, a videó 140 000 lájkot gyűjtött, a kistesótól pedig elkobozták az összes elektronikai eszközt büntetésül, még a Playstation 4-el sem játszhat. A lényeg, a találkozás és nadrágszíjas akció az utolsó videóban látható.