Közlekedési balesetben életét vesztette Olga Petrova, az orosz származású blogger, véleményvezér, akinek Instagram profilját több mint 60 ezer ember követte.

Balesetben halt meg a szexi motorosként ismert instagram sztár 1Balesetben halt meg a szexi motorosként ismert instagram sztár 2

Még nem tisztázottak a baleset körülményei, annyi biztos, hogy Olga nagy sebességgel haladt, és hátulról egy kanyarodó Volvónak ütközött, ami vagy jelezte kanyarodási szándékát, vagy nem, erről nincsenek pontos információink.

Balesetben halt meg a szexi motorosként ismert instagram sztár 3

A Honda CBR600RR és a Volvo roncsai mellett a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a lánynak ez lett volna az utolsó útja még a tél beállta előtt.

A baleset szomorú emlékeztető egy 2017-es esetre, amiben szintén egy közönségnek motorozó, csinos hölgy vesztette életét. Olga Pronina szelfizés közben, nagy sebességgel csapódott a szalagkorlátnak. Bár bukósisakot viselt, más védőfelszerelés nem volt rajta, szokása szerint utcai ruhában, pólóban és farmerban száguldozott. Mire a mentők a helyszínre értek, belehalt sérüléseibe.

Pronina valóságos sztár volt az Instagramon: Monika9422 című profilját közel 140 ezer rajongó követte. A rá irányuló figyelem fenntartásáért, videóiban gyakran vállalt veszélyes mutatványokat nagy sebesség mellett.