Lediplomázott jogász lett és ennek örömére szerette volna megajándékozni magát, márpedig ennek már 1973-ban is az egyik legjobb módja volt egy Porsche 911-es. Már nem volt új autó akkor sem ez az 1965-ös évjáratú Porsche 911-es, mely ráadásul egy igazán értékes, korai darab. A 294-es alvázszámú példányt ’65 januárjában gyártották, tehát már bőven elmúlt ötvenéves. Tulajdonosa két éven át élvezte a német sportkocsit, aztán észrevette, hogy szivárog belőle az olaj.

Ezért aztán javítás helyett letámasztották a 911-est és az élet úgy hozta, hogy aztán nem is került többet az utcára negyven éven keresztül. Ezen időszak alatt a pajtában állt és várta a jobb sorsot, de az nem igazán érkezett egészen mostanáig. Meg is látszik az autón a rengeteg eltelt év, a karosszéria minden pontja rozsdás és megviselt, a beltér szintén tiszta por és sok helyen már megfáradtak az anyagok. A természet apránként elkezdte visszavenni, de még időben kihúzták a reménytelen helyzetből.

40 év után került elő a rohadó 911-es Porsche 2

A korai Porsche 911-est helyreállítják, egy holland márkakereskedés fogja felújítani az autót. Az eredetileg Ivory White színben pompázó 911-est 2 literes, hathengeres, léghűtéses boxermotor hajtja, mely ebben a korai verzióban 130 lóerőt teljesít.

40 év után került elő a rohadó 911-es Porsche 3