Majdnem 3 millió forintnak megfelelő dollárt kérnek ezért a szörnyedelmesen kinéző, ezerféle alkatrészből összetákolt autóért, mely El Loco de la Soldadora néven vált ismertté környezetében. Ahogyan az látható, az autó egyik eleme sem illeszkedik a másikhoz, az alkotója valószínűleg roncstelepen szerezte be a szükséges alkatrészeket a géphez. Bizonyára rengeteg munka volt a semmiből valami autó jellegű tárgyat varázsolni, de a látvány egész egyszerűen retinaszaggató.

Sokat nem árul el a tulajdonos az alkotásról, mely egyébként a lehető legtöbb ponton rozsdásodik is, csupán annyit, hogy egy 2,2 literes benzinmotor hajtja és csupán 10 ezer kilométert futott. Ezt azonban illik fenntartással kezelni. Az autó mellett szól a tulajdonos szerint, hogy ilyenből nincs több a világon. Mi pedig csak reménykedni tudunk benne, hogy tényleg nincs.

Ettől a szörnyű, tákolt autótól sajogni fog a retinád 1Ettől a szörnyű, tákolt autótól sajogni fog a retinád 2Ettől a szörnyű, tákolt autótól sajogni fog a retinád 3