Sokan vágynak az általuk birtokoltnál újabb autóra, még akkor is, ha az egy hamarosan beérő klasszikus, mint az E39-es kúdjelű BMW M5. Megjelenésekor a világ leggyorsabb négyajtósa volt a 400 lovas V8-as motorral szerelt bajor gép. A jó állapotú példányok ára magasan ível felfelé, így amennyiben valaki ilyenre vágyik, érdemes sietnie. Emberünket azonban ez cseppet sem érdekelte, amikor nekiállt egy generációval frissebbet faragni autójából.

Látszik a kínos igyekezet, hogy az E60-as arcát és farát kapja az arányaiban messze nem stimmelő autó. Addig reszelték a lemezeket, amíg valahogyan felment rá az újabb arc, mely elölről még egészen emészthető, hátulról azonban már közel sem annyira. Az alkotó nem kímélte a belteret sem, az üléseket a lehető legkisebb erőfeszítéssel húzták újra, a motortér sem maradhatott érintetlen.

Az autóért 11,3 millió forintnak megfelelő összeget vár tulajdonosa, ami elég merész elképzelés annak fényében, hogy a piacon E39-ből és E60-ból is akad már ennyi pénzért olyan, ami nem úgy néz ki, mintha egy átmulatott este után álltak volna neki.