Akárcsak nálunk, az orosz oldalakon is nagyot futnak az ilyen képek, mindenkit izgat a kíváncsiság, hogy milyen állapotban marad fenn egy kocsi, amire jó negyed évszázadra rácsukták az ajtót. Tényleg akadtak hihetetlen találatok, éppen csak bejáratott Zsigulik, legutóbb pedig egy GAZ M-20, ami szinte befalazva várta megmentőjét.

A képeken szereplő Lada Samara fiatalabb, de mindössze 8000 kilométert futott, így azért megérdemli a figyelmet. Itthon is sokakban nosztalgikus emlékeket hozhat felszínre, kinek édeset, kinek keserűt.

Csakhogy a történet nem kerek, sok fórumozó él a gyanúval, hogy ez inkább 108 ezret futott, vagy ha nem is tekerték vissza az órát, az biztos, hogy rendszeresen használták. Erre utal a pormentes karosszéria, a hamutartó körüli kopás, a szinte makulátlan motortér. Ha itt is állt, ezt a kocsit szeretgették az elmúlt években.

Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 1Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 2Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 3Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 4Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 5Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 6Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 7Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 8Már a garázsban talált kincseket is hamisítják? 9