Érdekes sztorit dobtak fel a Redditre, melyet valószínűleg mindannyian szívesen átélnénk. A történet főszereplője két klasszikus sportautót talált nagyszülei garázsában, melyek húsz éve porosodtak már ott. Ritka az a nagyszülői ház, ahol Ferrarik és Lamborghinik porosodnak, ezért adta magát a kérdés, hogy ez mégis hogyan lehetséges.

A felhasználó nagyapja még 1989-ben gondolta úgy, hogy egzotikus autók kölcsönzésével fog foglalkozni, akkor vásárolta meg a különlegességeket. Ám a biztosítási költségek miatt az üzletet nem érte meg üzemeltetni, az autók egy részét eladta, a maradékot pedig letámasztotta a garázsba. Az autók kifejezetten rossz állapotban vannak, de még így is nagyon értékesek. A Lamborghini Countach még ebben a formájában is megérhet több mint 80 millió forintnak megfelelő összeget.

A fehér Lamborghini Countach 500 S igazi ritkaság, hiszen csupán 321 darab készült belőle. A 4,8 literes, szívó V12-es motor itt 375 lóerős és 418 Nm nyomatékú. Súlya szárazon 1480 kilogramm, álló helyzetből 100-as tempóra 5,2 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége 293 km/óra.