Nagyon népszerű veterán a Jaguar E-Type szinte minden változata, hiszen ez volt az az angol sportkocsi, melyről még Enzo Ferrari is elismerően nyilatkozott. Nem mondható kifejezetten ritkaságnak, bőven akadnak már féltve őrzött példányok belőle és bizonyára vannak olyanok is, melyek fellelésre várnak egy pajtában. Éppen ezért cseppet sem meglepő, ha valaki megkér egy erre szakosodott céget, hogy varázsoljanak használhatóbb járművet a klasszikusból.

Ez történt ezzel a szürke E-Type-pal is, melyet minden téren felújítottak és jobbá tettek. Külsőre egy igazán tökéletes állapotú veterán autó lett, mellyel bármikor elgurulnánk a Goodwood-i Sebesség Fesztiválra, a lemezek alatt pedig éppen annyi változás történt, amennyivel használhatóbb és jobb karakterű lett az autó. Az 5,3 literes V12-es motort 6,1 literesre fúrták fel és kapott új kipufogót, ECU-t és fojtószelepeket. Az eredeti 250 lovas teljesítmény így 34 lóval gyarapodott. A megnövekedett méneshez hozzáigazították a futóművet és a fékeket is, valamint kapott egy 5 fokozatú kéziváltót.

A beltérben mindent fekete bőr borít és az alcantarával sem bántak szűkmarkúan. Klímát és LED-es világítást építettek be, valamint új hangrendszert, és Bluetooth-kapcsolódás is akad. Szerencsére a modern világ kütyüiből semmi sem látszik az autón, így megmarad az öreg angol sportkocsi élménye.

Új autót varázsoltak ebből az öreg Jaguarból 2Új autót varázsoltak ebből az öreg Jaguarból 3