Még a 80-as években élte fénykorát, de a mai napig az egyik legkirályabb autós tematikájú filmsorozat a Knight Rider. Hiába látjuk a hatalmas képernyőkön a kezdetleges filmes trükköket és a teljességgel lehetetlen manővereket, KITT továbbra is rettentően menő. Mert David Hasselhoff felett eljárt már ugyan az idő, de Michael Knight autója örök. KITT-et folyamatosan fejlesztették a sorozat folyamán és a végén már olyan trükköket is tudott, mint az SPM (Super Pursuit Mode).

Ilyenkor az autó egészen eltorzult, mindenfelé szárnyak és légbeömlők jelentek meg rajta, a lassítást pedig fékező szárnyak segítették. Bizonyára sokan szeretnék azt hinni, hogy KITT valóban képes volt erre a nagy átalakulásra, de sajnos nem így van. Szerintünk is szomorú. Az SPM fokozatra külön autót készítettek fel, melyet most egy szerencsés licitáló megkaparinthat nagyjából 11 millió forintnak megfelelő összegért.

A legrosszabb hír azonban, hogy a belétöltött mesterséges intelligencia is felmondta a szolgálatot, így már nem olyan mókás társaság, mint a tévében.

Ha emlékszel még KITT-re, akkor ezt imádni fogod 2Ha emlékszel még KITT-re, akkor ezt imádni fogod 3