A történet meglepő, és vitaindító része a kocsi kora. Ez a példány ugyanis a feltöltő állítása szerint mindössze tíz éves, és ennyi idő elég volt a korrózió ilyen szintű megjelenésére. Elég csúnyán megindult, és több hozzászóló szerint itt inkább a használat körülményei okozták a bajt (téli mosás hiánya, sózás, avagy sós víz okozta korrózió).

Mondhatnánk, hogy ez egyedi eset, de aki látott már alulról Ausztriában, Németországban 10-15 évet futott, sosem mosott autót, annak nem újdonság a látvány.

Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 1 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 2 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 3 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 4 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 5 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 6 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 7 Meglepődsz, ha kiderül, hány éves ez a totálisan szétrohadt UAZ 8