Egy autó karakterét rengeteg apró tényező befolyásolja, így lehet az is, hogy vannak remekül vezethető nem túl erős gépek és rettentő erővel bíró szörnyűségek is. Az autós kártya azonban ennél jóval egyszerűbben működik, ott csak a puszta számok döntenek, és ebben a közegben nem árt, ha lóerőből a soknál is több van. Itt van most öt darab, itthon hirdetett használt autó 700 lóerőtől felfelé:

Nissan GT-R

5 magyar használt autó 700 lóerő felett 1

Mi mással is kezdődhetne a lista, mint egy Nissan GT-R-rel? A japán sportkocsi rendkívül népszerű alap, éppen ezért kész csoda belőle olyat találni, aminek biturbó V6-osát nem piszkálták még feljebb. Ez a 19 millióért kínált példány kereken 700 lóerős.

Dodge Charger Hellcat

5 magyar használt autó 700 lóerő felett 2

Amerikai izomautó, családi kivitelben – ez a Dodge Charger Hellcat. 6,2 literes, kompresszoros V8-asa 717 lóerőt teljesít és pillanatok alatt hagyja ott a gumit bárhol. Ezt a fehér példányt 27,7 millióért hirdetik.

Audi RS 7 Sportback

5 magyar használt autó 700 lóerő felett 3

Visszafogott fekete színe csak kiemeli az RS 7-re jellemző ezüst dekorelemeket. Az ingolstadti kupés limuzin 4 literes biturbó V8-asát 725 lóig hergelték. Végsebessége 325 km/óra, de ezt itthon nem is lehet kipróbálni.

Shelby Cobra GT500

5 magyar használt autó 700 lóerő felett 4

A hirdetés szerint ez a narancssárga Mustang valóban Shelby-nek született és ezt sorszámozott plakett is igazolja. A 18,5 millióért hirdetett GT500-as 850 lóerős.

Chevy Nova Dragster

5 magyar használt autó 700 lóerő felett 5

Nem kicsit lóg ki a sorból, de ennél erősebb egyszerűen nincs a HaHu-n. Ez a gyorsulási versenyekre épített Chevrolet Nova 884 lóerőt teljesít, ehhez pedig komoly átalakítások kellettek. Ezt részletezik a hirdetésben is, melyet megtalálsz a galériában.